Starthjälp bäst i test

Starthjälp bäst i test 2022 – Hitta bästa starthjälpen här!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för abswheels.se, autoexperten.se, bythjul.com, dack-online.com, dackonline.se, mekonomen.se, skruvat.se, gummihuset.se, tirendo.se.

1. NOCO Pro2. NOCO Max3. Schumacher Startbooster
NOCO Pro 4000A Lithium Jump Starter starthjälp bäst i testNOCO Max 20000A Lithium Jump Starter

Schumacher Startbooster kompakt - 800 A

Se priset här! Se priset här! Se priset här!

Startkablar har hjälpt människor sedan många år tillbaka att få igång bilen när den olägligt har stannat eller laddats ur. Med hjälp av en starthjälp för bilar behöver du inte stanna någon annan trafikant för att få den kick som bilen behöver. De boosters som finns på marknaden idag är mycket effektivare än för några år sedan. De är dessutom mycket mindre och betydligt billigare än förr, vilket har gjort starthjälpen till ett självklart val för många bilägare. I vårt starthjälp bäst i test har vi plockat fram ett flertal olika modeller i prisklasser för alla plånböcker.

En starthjälp kan verkligen vara en riktig räddare i nöden och med vårt starthjälp bäst i test blir det enklare för dig att hitta en modell som passar. I vanlig ordning listar vi vinnaren i premiumklassen först och går därefter vidare till vinnarna i mellan- och budgetkategorin. Längre ner i vår köpguide hittar du bra tips och råd inför ditt köp och får svar på de vanligaste frågorna och funderingarna.

Topp 3 starthjälp bäst i test 2022

1. NOCO Pro 4000A Lithium Jump Starter

NOCO Pro 4000A Lithium Jump Starter starthjälp bäst i test

Vi valde ut NOCO Pro 4000A Lithium Jump Starter som vinnaren i vår premiumkategori. Med den här starthjälpen får du en högkvalitativ produkt som väger 3,4 kg. NOCO Pro 4000A Lithium Jump Starter lämpar sig för den som är beredd att betala lite extra och som har som fokus att använda den på yrkesfordon. Starthjälpen fungerar lika bra på bensinmotorer som dieselmotorer och kan hantera upp till 10,0 liter och upp. Med denna praktiska och starka starthjälp kan du få igång både personbilar, lastbilar och båtar under årets alla säsonger. Observera att det är rekommenderat att välja en kraftigare starthjälp, t.ex. GB500 under vintertid.

Se priset här!

 

2. NOCO Max 20000A Lithium Jump Starter

NOCO Max 20000A Lithium Jump Starter

På andra plats i vårt starthjälp bäst i test hittar du ytterligare en modell från NOCO. Här får du en booster som passar både till tyngre fordon och till fordon av standardstorlek. NOCO Max 20000A Lithium Jump Starter drivs med hjälp av ett litiumbatteri på 2000A som är mycket säkert. Med det här batteriet kan du få starthjälp för bensinmotorer (upp till max 8,0 liter) eller dieselmotorer (max 6,0 liter). Den nätta vikten på endast 2,3 kg gör att NOCO Max 20000A Lithium Jump Starter är supersmidig att ha i bilen och transportera vid behov. Det patenterade skyddet minimerar risken för gnistbildning vid användning.

Se priset här!

 

3. Schumacher Startbooster kompakt – 800 A

Schumacher Startbooster kompakt - 800 A

Schumacher Startbooster kompakt – 800 A blev det självklara valet när vi skulle plocka ut vinnaren i budgetkategorin. Det här starthjälpsbatteriet hjälper dig att kicka igång bilen när du har fått slut på batteri, men kan även användas som en powerbank till din mobiltelefon eller surfplatta.

Tack vare den smarta konstruktionen kan batteriet ge en mycket hög ström på mycket kort tid, vilket gör att det blir enkelt för dig att starta upp motorn. Schumacher Startbooster kompakt – 800 A är utrustad med en praktisk LCD-display där du kan se aktiviteter, felmeddelanden eller batterikapaciteten. Startströmmen ligger på 400 A och starthjälpen fungerar upp till V8-motorer.

Se priset här!

 

Köpguide för bästa starthjälpen

När du ska köpa en starthjälp finns det en hel del saker som är viktiga att tänka på. Till att börja med behöver du säkerställa att du hittar en modell som verkligen passar just din bil och dina behov. I denna starthjälp bäst i test köpguide kommer du att få reda på vad du ska ha i åtanke och vilka aspekter som är viktiga.

 

Välj starthjälp utifrån motorstorleken

Vid köp av en starthjälp behöver du se till att ha koll på ditt fordons motorstorlek. Det är nämligen motorstorleken som kommer vara avgörande för vilken starthjälp som du ska välja. Här kan du också passa på att titta på andra funktioner som du tycker är nödvändiga. Vill du t.ex. kunna ladda telefonen behöver starthjälpen ha ett USB-uttag. Ska du använda starthjälpen även till båten eller husbilen?

 

En starthjälp – flera startförsök

Det är viktig att vara införstådd med att en starthjälp bara har en viss kapacitet att hantera ett visst antal starter. Det är nämligen inte säkert att du kommer lyckas första, andra eller tredje gången. Idag finns det modeller som klarar av upp till 20 starter, vilket är standard för vad som vanligtvis krävs för en personbil eller båt. Det finns dock fördelar med att välja en starthjälp som kan klara fler än så. En av marknadens mest kraftfulla starthjälp kan hantera 80 startförsök.

 

Vanliga frågor kring starthjälp

Känner du fortfarande att du har många frågor gällande starthjälp och hur de fungerar? Här nedan listar vi de vanligaste funderingarna och naturligtvis även svaren på dessa. Med vårt starthjälp bäst i test blir beslutsprocessen enklare.

Summering

Med en bra starthjälp behöver du aldrig oroa dig för att få slut på batterier, oavsett om det är batterierna i bilen eller mobiltelefonen som det handlar om. En starthjälp fungerar som ett mycket kraftfullt batteri som skickar över hög och kraftfull ström. Många av de modeller som finns idag kan användas till både personbilar och lastbilar, samt även husbilar och båtar. Vi rekommenderar att du väljer någon av våra favoriter för att vara säker på att få en produkt av hög kvalitet.

Vårt test har genomförts av flertalet personer, genom att ställa produkternas specifikationer, innehåll och funktioner mot varandra. Målet är att ge en transparent bild om den bästa produkten. I vissa fall har vi även testat den fysiska produkterna om detta anses vara relevant.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.