Mobilhållare bäst i test 2022 – Hitta bästa mobilhållaren här!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för abswheels.se, autoexperten.se, bythjul.com, dack-online.com, dackonline.se, mekonomen.se, skruvat.se, gummihuset.se, tirendo.se.
1. Unisynks2. Cirafon3. Kenu
Unisynks magnetiska mobilhållare för bil - bäst i test 3-10 mobilhållare bäst i testCirafon Car Holder Wireless Charing Sensor - funktionell mobilhållare som laddar din mobil automatiskt

Kenu Airframe  Car Mount - prisvärd mobilhållare för dig med flera telefoner

Se priset här! Se priset här! Se priset här!

Är du på jakt efter en smidig lösning för att sätta fast mobilen när du kör bil? Då har du hittat rätt. I den här artikeln går vi igenom tre olika mobilhållare och jämför dem utifrån pris, kvalitet och användbarhet.

Det är inte bara olämpligt att sitta och hålla i mobilen när man kör bil. Det är sedan den 1 februari 2018 olagligt att hålla mobilen i handen när man kör bil och det är på goda grunder. När man kör ska man givetvis ha händerna på ratten och fokuset på trafiken. Men som de allra flesta vet behöver man ofta ha tillgång till sin mobil när man kör bil

Det kan handla om att man behöver använda sin mobil för att kolla på GPS:en, för att skicka en tumme upp på ett sms eller för att få notiser när någon trafikolycka har inträffat.

Som tur är finns det en lösning på detta, så att du kan använda mobilen som hjälpmedel när du kör bil, samtidigt som det inte inverkar på din körning på ett trafikfarligt sätt. Lösningen heter mobilhållare. Den här artikeln tar sikte på att beskriva vilka mobilhållare för bil som är bäst i test. Precis som för andra produkter finns det såväl för- och nackdelar med olika produkter och i den här texten redogör vi för vilka dessa är.

Vi kommer gå igenom 3 stycken mobilhållare för bil som kan betraktas som bäst i test. Särskilda parametrar som vi lägger stor vikt vid är pris, kvalitet och säkerhet. Säkerhet är särskilt viktigt om du exempelvis ska köpa däck, men det är även viktigt när det gäller mobilhållare för bil.

Det kan potentiellt utgöra en trafikfara om en mobilhållare exempelvis riskerar att ramla ned under färden – den måste därför vara beständig. Vi lyfter även fördelar och nackdelar med att ha en mobilhållare med laddningsfunktion, som lämpar sig väl för mobiler som har stöd för trådlös laddning.

Topp 3 mobilhållare bäst i test 2022

1. Unisynks magnetiska mobilhållare för bil – bäst i test

Unisynks magnetiska mobilhållare för bil - bäst i test 3-10 mobilhållare bäst i test

Unisynk är ett svenskt företag som har utvecklat en mycket smidig och lättanvänd mobilhållare för bil. Den är magnetisk, vilket innebär att du bara behöver sätta din mobil mot mobilhållaren för att den ska fästa. Med hjälp av särskilt starka magneter så fäster mobilen direkt och sitter kvar där tills du själv avlägsnar den. Det är en mobilhållare som har den funktionalitet som en kund efterfrågar – dessutom till ett mycket lågt pris.

Se priset här!

2. Cirafon Car Holder Wireless Charing Sensor – funktionell mobilhållare som laddar din mobil automatiskt

Cirafon Car Holder Wireless Charing Sensor - funktionell mobilhållare som laddar din mobil automatiskt

Är du trött på att behöva lägga tid på att koppla in och ut en laddningssladd i bilen? Har du en mobil som stödjer trådlös laddning? Då kan Cirafon Car Holder Wireless Charing Sensor vara något för dig.

En annan utskiljande funktion med denna produkt är att du slipper mecka med att öppna och stänga mobilhållaren – den öppnar och stänger sig själv med hjälp av rörelsesensor. På så sätt behöver du inte vara orolig för att den ska vara svår att använda, den känner av när du vill öppna mobilen och när du vill fästa den.

Se priset här!

3. Kenu Airframe Car Mount – prisvärd mobilhållare för dig med flera telefoner

Kenu Airframe  Car Mount - prisvärd mobilhållare för dig med flera telefoner

En annan mobilhållare för bil som är värd att lyfta i sammanhanget är Kent Airframe Car Mount. Det är en enkel mobilhållare för bil som bedöms som en av produkterna som är bäst i test, då den är billig, mycket stabil och lätt att fästa.

Det som utmärker den är att dess storlek är justerbar, vilket innebär att om du har en tjänstetelefon och en privat telefon av olika storlek, så är den mycket enkel att justera. Samma sak gäller om ni är flera i familjen som använder bilen, då kan det vara en stor fördel att kunna justera storleken.

Se priset här!

Det finns många andra justerbara mobilhållare och Mekonomen är ett företag som erbjuder många prisvärda sådana.

Köpguide för mobilhållare

Nu har vi gått igenom vilka mobilhållare för bil som är bäst i test. Det finns emellertid andra mobilhållare för bilen som är både kvalitativa och prisvärda. I den här köpguiden presenterar vi några konkreta tips som du bör ha i åtanke när du ska handla en mobilhållare för bil:

1. Fastställ din budget

Det viktiga när man letar efter en produkt är att man vet hur mycket pengar man är beredd att lägga på den. En mobilhållare för bil är inte en särskilt dyr produkt, men det är viktigt att du slår fast vad du kan tänka dig att lägga på den. Högt pris behöver inte betyda hög kvalitet och vice versa – men du gör klokt i att inte köpa den billigaste produkten.

En högkvalitativ mobilhållare kan hålla i många år, den ekonomiska livslängden på en produkt ska därför inte underskattas vid köp. Det är viktigt att man också köper av en renommerad aktör. Precis som att man vänder sig till sidor som Byt Hjul när man ska köpa däck och reservdelar, bör du även vända dig till en renommerad butik för att köpa en mobilhållare.

2. Med eller utan laddning?

På senare år har det blivit allt vanligare med mobilhållare för bil som innefattar laddningsfunktion. Det har skett i samband med att trådlösa laddare blivit vanligare och att allt fler telefoner stödjer laddning. Om din mobil ofta laddar ur och du tycker att det är krångligt att koppla in laddare i bilen, kan en sådan variant vara lämplig.

Men om du inte har något större behov av laddning så kan det räcka med en hållare utan sådan funktion. Flera av de som vi bedömt vara mobilhållare för bil som är bäst i test är väldigt populära och kvalitativa trots avsaknad av laddningsfunktion.

3. Hitta en mobilhållare som är enkel att montera och fästa

En av de viktigaste egenskaperna med en mobilhållare är att den ska var lätt att fästa och lätt att sätta fast och ta ur mobilen ur. Försök därför att titta på recensioner som beskriver just detta – köper man en för krånglig mobilhållare är risken att man inte använder den. På samma sätt resonerar många när det gäller däck; man vill hitta kvalitativa däck som också är enkla att montera. Mer information om hur man kan tänka i de fallen finns
här.

Summering

Just nu finns det många mobilhållare för bil på marknaden. Vår avsikt med att presentera vilka vi bedömer vara bäst i test är att försöka underlätta för dig som konsument att navigera bland alla produkter.

Den som köper en bil kanske tänker att det viktigaste är att byta däck med jämna mellanrum och i övrigt serva bilen när så krävs. Det är klart att det är bland det viktigaste när det gäller en bil och då finns det erfarna aktörer som kan bistå med det.

Läs mer om en sådan aktör här. Men det är också viktigt att bilen interiört rustas med utrustning som gör att körupplevelsen och körsäkerheten förbättras – exempelvis genom en bra mobilhållare, eller en kylväska du kan koppla till bilen. Du kan med fördel köpa någon av de produkter som vi bedömt som bäst i test vad gäller mobilhållare för bil, det är produkter som enligt vår uppfattning möter såväl kraven på kvalitet, säkerhet och prisvärdhet.

Det finns givetvis även andra aktörer som erbjuder mobilhållare, såsom den erkända webshoppen Skruvat. För mer information om deras utbud, klicka in här.

Om du går i tankarna på att köpa även andra tillbehör till bilen oavsett om det gäller reservdelar eller mera funktionella tillbehör, så kan du titta in på stora butiker som Gummihuset.

Om det just är däck du är intresserad av så kan du med fördel kika in på Tirendo som är ett företag specialiserat just på däck, oavsett om det är för din motorcykel eller bil. Precis som vid mobilhållare bör man alltid hålla pris, kvalitet och funktionalitet i åtanke.

Vårt test har genomförts av flertalet personer, genom att ställa produkternas specifikationer, innehåll och funktioner mot varandra. Målet är att ge en transparent bild om den bästa produkten. I vissa fall har vi även testat den fysiska produkterna om detta anses vara relevant.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.