Isskrapa bäst i test 2022 – Hitta bästa isskrapan här!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för abswheels.se, autoexperten.se, bythjul.com, dack-online.com, dackonline.se, mekonomen.se, skruvat.se, gummihuset.se, tirendo.se.

1. Isskrapa Kungs2. Carwise 71-112 cm3. Carwise Borste
Isskrapa Kungs 82-114 cm isskrapa bäst i testIsskrapa Carwise 71-112 cm

Isskrapa Carwise 71-112 cm

Se priset här! Se priset här! Se priset här!

Vintern är en knepig period för bilägare. Det är mycket snö som måste skottas för att bilen ska kunna komma ut och värmesystem som måste fungera fläckfritt för att man inte ska behöva sätta sig i en iskub. Är det riktigt kallt ute bildas även is på rutorna och då är det viktigt att ha rätt typ av utrustning. Att köra med en vindruta full med is är mycket farligt för både dig, medpassagerare och andra trafikanter. Med vårt isskrapa bäst i test 2022 kan du hitta den perfekta modellen för dig!

Att hitta en isskrapa är i sig ingen svår uppgift. Isskrapor kan du hitta på majoriteten av alla bensinmackar, men även på varuhus för bilar och bygg. Att de är lätta att hitta innebär dock inte att de är bra och när du står ute i minusgrader vill du ha en produkt som verkligen fungerar.

Topp 3 isskrapa bäst i test 2022

1. Isskrapa Kungs 82-114 cm

Isskrapa Kungs 82-114 cm isskrapa bäst i test

På första plats i vårt isskrapa bäst i test och som vinnare i premiumkategorin har vi listat denna multifunktionella och innovativa isskrapa. Isskrapan är försedd med ett roterande borsthuvud och har dessutom gummiblad som är integrerade. Det sistnämnda underlättar när du ska rengöra i alla olika typer av vinklar.

Isskrapa Kungs 82-114 cm har ett praktiskt låsningssystem där en tvåvägsjusteringsfunktion är tillgänglig för torkarbladen. För att du ska få en ordentlig och lång räckvidd har Isskrapa Kungs 82-114 cm också en steglös teleskopaxel. Skrapbladet är tillverkat i ett starkt polykarbonat och är 10 cm brett. Det betyder att det krävs väldigt lite kraft från din sida för att ändå få ett perfekt resultat.

Se priset här!

2. Isskrapa Carwise 71-112 cm

Isskrapa Carwise 71-112 cm

Med den här snygga och praktiska isskrapan från Carwise behöver du aldrig oroa dig för att stå och skrapa rutan i en evighet varje morgon inför jobbet. isskrapan är försedd med ett utfällbart borsthuvud så att du enkelt kan bli av med snö och rester från is.

Skaftet är tillverkat i aluminium, vilket är ett mycket lätt och starkt material. Den totala längden för isskrapan mäter 112 cm, men eftersom den är justerbar kan du även välja att dra in skaftet till 71 cm. Isskrapans bredd är på hela 15 cm och det betyder att du får med mycket is vid varje skrapning. För en ynka hundralapp får du en isskrapa som klarar av det absolut mesta.

Se priset här!

3. Carwise Borste med isskrapa

Carwise Borste med isskrapa

Vinnaren i vår budgetkategori blev ingen mindre än den här praktiska och smidiga borsten med tillhörande isskrapa från Carwise. Redskapet kostar dig inte mer än en 50-lapp, men presterar riktigt bra i de allra kyligaste minusgrader. Här får du en kombinerad borste och isskrapa i ett. Det gör det inte bara lättare för dig att få vindrutan ren, utan du sparar även in på plats i bagageutrymmet.

Det långa handtaget på 44 cm gör att du enkelt kan nå över bilens hela vindruta och med en isskrapa på 10 cm får du bort mycket is vid varje drag. Handtaget är tillverkat i polypropylen, isskrapan i plast och borsten i polyester. Det innebär att den här borsten och isskrapan är 100 % återvinningsbar.

Se priset här!

Köpguide för isskrapa bäst i test

Isskrapor kommer i alla möjliga färger, former och storlekar. Det stora utbudet på marknaden är naturligtvis till din fördel, eftersom du kan hitta en isskrapa som du tycker fungerar riktigt bra. Ett stort utbud kan dock också försvåra i beslutsprocessen, eftersom det finns så mycket att välja mellan. I denna isskrapa bäst i test köpguide hjälper vi dig att göra ett bättre val.

Storlek på isskrapan

Det är inte kul att behöva stå ute i kylan och skrapa vindrutan längre än du behöver. Om din isskrapa är av mindre storlek kommer det att ta mycket längre tid att få bort is och frost från bilen. En liten isskrapa är dock bra att ha till bakspeglar och andra mindre rutor. Här kan det vara en god idé att investera i två isskrapor i olika storlekar, alternativ välja en dubbelsidig isskrapa som kan hantera både mindre och större ytor.

Ett längre skaft ger en enklare skrapning

I vårt isskrapa bäst i test har vi listat ett flertal olika modeller som lämpar sig för olika behov. Frågar du oss skulle vi dock säga att isskrapor med långt skaft är att föredra i de allra flesta situationer. Det långa skaftet säkerställer att du inte behöver komma nära snö och is med handen och på så sätt slipper frysa. Ett långt skaft ser också till att du inte behöver gå runt bilen, utan kan skrapa hela vindrutan från ett och samma håll.

Vanliga frågor kring isskrapor

Innan man köper en isskrapa är det lätt att det kan uppstå frågor. Här nedan besvarar vi de vanligaste funderingarna som man kan ha.

Summering

Med en isskrapa säkerställer du att du har en klar sikt när du är ute på vägarna. Marknaden erbjuder mängder med olika modeller och prisklasser att välja mellan. I vårt bäst i test hittar du vinnarna i tre olika priskategorier. Förhoppningsvis hittar du din nästa isskrapa här!

Vårt test har genomförts av flertalet personer, genom att ställa produkternas specifikationer, innehåll och funktioner mot varandra. Målet är att ge en transparent bild om den bästa produkten. I vissa fall har vi även testat den fysiska produkterna om detta anses vara relevant.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.