H1 lampor bäst i test

H1 lampor bäst i test 2022 – Hitta bästa H1 lampor

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för abswheels.se, autoexperten.se, bythjul.com, dack-online.com, dackonline.se, mekonomen.se, skruvat.se, gummihuset.se, tirendo.se.

1. Osram2. ProMeister3. Ultra Life
Osram Night Breaker Laser H1 bästa H1 lampor testProMeister H1-lampa

Ultra Life H1-lampa

Se priset här! Se priset här! Se priset här!

En H1-lampa är en populär form av lampa som vanligtvis går att hitta i helljus men även halvljus på något äldre bilar. Det är den perfekta sortens lampa för dig som har en bil från 90-talet. H1-lampor är mindre, med form av en halvmåne. För dig som är ute efter en lampa till din bil som håller länge, ger dig en god styrka, samt är enkel att byta ut är detta helt rätt typ av lampa för dig. H1-lampor är fyllda med halogen. Halogenlampor ger ett varmt och omedelbart ljus, och är väldigt pålitliga.

Topp 4 bästa H1 lampor 2022

1. Osram Night Breaker Laser H1

Osram Night Breaker Laser H1 bästa H1 lampor test

Om du är ute efter den absolut bästa H1-lampan till din något äldre bil är denna otroliga halogenlampa från Osram en produkt att fundera över. Till ett väldigt rimligt pris får du nämligen 55 W effekt hos din lampa. Denna H1-lampa erbjuder dig över 100 % mer ljus på vägen, samt över 30 meter längre siktsträcka. Det innebär att din körning blir säkrare, särskilt vid senare tider på dygnet. Det är just därför produkten dubbats ”Night Breaker Laser” – med denna H1-lampa slipper du bekymra dig över sämre ljusförhållanden.

Produkten följer alla direktiv enligt europareglemente ECER37. Spänningen ligger på 12 V.

Se priset här!

 

2. ProMeister H1-lampa

ProMeister H1-lampa

En bra H1-lampa behöver inte slå hål på budgeten. Med denna något billigare lampa får du en hel del prestanda i ett kompakt format. Företaget ProMeister levererar alltid produkter av hög kvalitet, vilket innebär att du kan känna dig säker i att din lampa håller väldigt länge, trots det billigare priset. För dig som ofta behöver byta ut lampor, exempelvis du som kör om natten väldigt ofta, är detta den perfekta produkten. Detta eftersom det billigare priset innebär att du kan köpa fler reservlampor, samt sänka kostnaden på ditt körande. Denna lampa är enkel att installera, lätt att köpa in på nätet och erbjuder dig utmärkt prestanda.

Spänningen ligger på 12 V, och du får dessutom en effekt på hela 55 watt.

Se priset här!

 

3. Ultra Life H1-lampa

Ultra Life H1-lampa

Denna fina lampa erbjuder dig en otroligt lång livslängd för pengarna. För under hundralappen får du här en Longlife-lampa som håller i flera år. För att du ska kunna känna dig extra säker får du dessutom en garanti på hela tre år! Det innebär att du är garanterad minst tre år av daglig användning med denna produkt, men eventuellt mycket mer. Med tanke på det väldigt rimliga priset är detta ett verkligt kap för dig som är ute efter en ny H1-lampa (eller kanske en hel låda av dem)!

Spänningen ligger på 12 V och du får dessutom en effekt på 55 W med denna lampa. Perfekt för dig som har en bil från 90-talet, och som vill slippa byta ut lampor de kommande åren.

Se priset här!

 

4. Ledson H1-lampa

Ledson H1-lampa

Med denna lampa från Ledson får du ett gulvitt sken, trots att det är en halogenlampa det gäller! Denna snygga look åstadkoms genom gultonat lampglas, och gör din bil lite mer trendig. Lamporna går endast att köpa i par, men eftersom de är gultonade måste du självklart byta ut båda existerande lamporna på din bil. Passar till halvljus, helljus eller dimljus. Ett perfekt alternativ för dig som vill åt en viss look till din bil!

Se priset här!

 

Köpguide för bästa H1 lampor test

Om du är på jakt efter en H1-lampa vill du förstås ha den absolut bästa produkten på marknaden. Men vad som utgör den bästa produkten för just dig varierar självklart beroende på dina behov. Är det hållbarhet, ljusstyrka eller utseende som är din prioritet? Det är en fråga du bör ställa dig själv innan du kommer igång med köpandet.

För dig som vill ha den absolut bästa prestandan sett till pengarna är Osram Nightbreaker Laser definitivt rätt val, eftersom du får längre siktsträcka med den lampan. Men även resterande lampor på denna lista följer alla EU-direktiv, och är förstås säkra att köra med. Om du prioriterar utseendet på din bil istället, kan Ledsons gula H1-lampa vara något för dig.

Med den får du en något annorlunda look på din bil, vilket kan kännas spännande, särskilt för dig som bilentusiast. Om du avskyr att byta lampa, och vill känna dig säker i att din lampa garanterat håller dig i flera år framöver, är Ultra Life H1-lampa absolut rätt val för dig. Med den produkten får du dessutom tre års garanti på köpet, ifall lampan inte skulle hålla lika länge som den borde.

 

Vanliga frågor om H1 lampor

Summering

I listan ovan har du fått ta del av några av de absolut bästa H1-lamporna på marknaden idag. Den är sammanställd för att du ska kunna hitta den perfekta lampan för just dig, oavsett dina behov. Din budget kommer vara den största faktorn när det gäller den specifika lampan du köper, men H1-lampor kan du hitta från 50 kronor till nästan 200. Det går alltså lätt att hitta en produkt som passar just din budget. Lycka till med köpet!

Vårt test har genomförts av flertalet personer, genom att ställa produkternas specifikationer, innehåll och funktioner mot varandra. Målet är att ge en transparent bild om den bästa produkten. I vissa fall har vi även testat den fysiska produkterna om detta anses vara relevant.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.