Fälgrengöring bäst i test

Fälgrengöring bäst i test 2022 – Hitta bästa fälgrengöring

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för abswheels.se, autoexperten.se, bythjul.com, dack-online.com, dackonline.se, mekonomen.se, skruvat.se, gummihuset.se, tirendo.se.
1. Sonax Xtreme2. Sonax3. CRC
Sonax Xtreme Fälgrengöring bästa fälgrengöringSonax fälgrengöring ecoline

CRC Wheel Clean

Se priset här! Se priset här! Se priset här!

Är du ute efter en fälgrengöring som gör dina fäljar helt rena och glansiga? Då har du kommit rätt. Här kommer du att få information om de absolut bästa fälgrengöringarna på marknaden just nu.

Du kommer också att få svar på frågor som du kan tänkas ha om fälgrengöring och instruktioner om hur du kan använda fälgrengöring för att få bästa möjliga resultat.

Topp 9 bästa fälgrengöring 2022

1. Sonax Xtreme Fälgrengöring

Sonax Xtreme Fälgrengöring bästa fälgrengöring

Här har vi en fälgrengörning som är väldigt lätt för dig att använda. Du behöver inte gnugga någonting alls utan du sprayar bara på medlet och låter det verka en kort stund innan du sköljer av det. Den här är en av marknadernas bästa fälgrengörning och har fått många utmärkelser.

Denna fälgrengörning innehåller inte någon syra som gör att dina fälgar riskerar att bli skadade. Medlet kan lösa upp bromsdamm och är väldigt snabbverkande och det kommer att färgindikera när det har verkat klart. Detta är verkligen en fälgrengöring bäst i test.

Se priset här!

 

2. Sonax fälgrengöring ecoline

Sonax fälgrengöring ecoline

Den här fälgrengöringen kommer att ta bort smuts som oftast är bromsdamm, väldigt snabbt och effektivt. Det här medlet är syrafritt och är därför väldigt skonsam. Du behöver endast vänta i 3-5 minuter innan du spolar av medlet och vid smuts som sitter hårt kan du använda en fälgborste till hjälp. Produkten har PH värde 10.

Se priset här!

 

3. CRC Wheel Clean

CRC Wheel Clean

Här har vi en fälgrengörning som kommer att göra dina fälgar blanka och fina. Medlet är extremt snabbverkande och är väldigt effektivt för stålfälgar som är förkromade och även aluminiumfälgar.

Den innehåller inget lösningsmedel eller några syror som kan förstöra bilen. När du har applicerat medlet så ska du gnugga med en trasa eller svamp för att få det enkelt rena. Om detta medlet verkar intressant så hittar du det här nedan.

Se priset här!

 

4. Autosol Wheel Cleaner High Performance

Autosol Wheel Cleaner High Performance

Här har vi en fälgrengörning som väldigt enkelt tar bort smuts som envisas med att sitta fast på fälgarna. Den tar bort gummi rester, tjära och annan smuts som kommer från vägarna och självklart bromsdamm. Den funkar perfekt att använda på stål, lättmetall och navelkapslar. Efter att du har använt medlet så kommer det att vara mycket enklare att göra rent fälgarna i framtiden. Produkten är syrafri och kommer inte att förstöra fälgbultarna eller däckkanten.

Se priset här!

 

5. Fälgrengöring SONAX Xtreme

Fälgrengöring SONAX Xtreme

Den här fälgrengörning kommer att lösa all smuts som verkligen sitter fast i fälgarna. Medlet är snabbverkande vilket betyder att du inte behöver vänta länge innan det har verkat klart.

När medlet har verkat klart kommer det att bli en färgindikation så att du lätt kan se att medlet har verkat klart. Med detta medel så behöver du inte gnugga någonting på fäljarna utan du behöver endast spraya på, låta det verka och sedan skölja av. Medlet innehåller heller inga syror eller lösningsmedel som kan förstöra dina bildelar.

Se priset här!

 

6. Fälgrengöring 500 ml Autoglym

Fälgrengöring SONAX Xtreme

Fälgrengöring 500 ml Autoglym

Denna fälgrengörning kommer att lösa upp salt, fett, smuts och bromssot från dina fälgar enkelt och effektivt. Dina hjul kommer bli riktigt glänsande rena och det kommer kännas som splitternya fälgar. Denna fälgrengörning ska endast användas på legeringar som är lackerade och finish i plast eller lack.

Se priset här!

 

7. All Wheel Cleaner

All Wheel Cleaner

Denna grymt bra fälgrengörare funkar säkert på alla olika slags fälgar. Medlet har en aktiv gel som kommer att lösa bromsdamm riktigt snabbt. Den tar bort all slags smuts och vägdamm men förstör inte dina däck. Denna fälgrengörare är helt syrafri och den är även PH-balanserad.

Den fungerar säkert på bromskomponenter som är lackerade och den ger en kraftfull rengöring men är också säker och mild. När den väl har löst bromsdamm så kommer den att ändra färg till lila.

Se priset här!

 

8. SONAX Xtreme WheelCleaner MaxEffect

SONAX Xtreme WheelCleaner MaxEffect

Här har vi en väldigt snabb, effektiv, stark och säker fälgrengörning. Den löser smutsen snabbare än någonsin och den tar bort den allra svåraste smutsen från fälgarna. Den hanterar smutsen väldigt effektfullt och den är även PH-neutral så mot plast, lack och glas är den väldigt skonsam emot.

Se priset här!

 

9. Turtle Wax Redline Wheel Cleaner

Turtle Wax Redline Wheel Cleaner

Här har vi en fälgrengöring som löser upp allt bromsdamm väldigt effektivt. Fälgrengörningen är PH neutralt och medlet blir rött när de löser upp smutsen. Medlet är syra-neutral vilket innebär att det inte kommer att skada navkapslar, hjulbultar eller fälgar.

Se priset här!

 

Köpguide

När du ska köpa en fälgrengörning så är det viktigt att tänka på att du köper en som tar bort den smuts som dina fälgar har. Om dina fälgar har väldigt mycket inbränd gummi eller smuts som sitter väldigt hårt så kommer du att behöva ett lite starkare medel. Vissa medel behöver du inte gnugga in för att det ska verka utan du kan bara spraya på det och sedan spola av det. Du väljer själv om du vill ha ett medel som du gnuggar in eller som du bara sköljer av.

Det finns många fälgrengörningar som inte innehåller någon syra vilket betyder att den inte kommer att skada bilens delar vid användning. När du ska köpa medlet så kan det vara bra att läsa på baksidan om hur medlet fungerar så att det blir enkelt för dig att använda det.

 

Sammanfattning

När du ska köpa en fälgrengörning så är det bra att tänka på att köpa ett medel som tar bort den typ av smuts som dina fälgar har. Det finns medel som tar bort smuts som sitter fast väldigt hårt på fälgarna sedan finns det medel som tar bort den lättaste smutsen från fälgarna.

Ibland kan man behöva använda sig av en borste eller en svamp för att kunna gnugga bort den smuts som inte går att få bort med bara fälgrengörningen.

Du får testa dig fram och se vad som fungerar bäst för dig när du tvättar dina däck. Om du har varit och tvättat bilen i en biltvätt så fungerar det alldeles utmärkt att använda fälgrengörningen efteråt om du vill ha ett skinande rent resultat.

När man ska tvätta bilen så är det smart att börja med att tvätta själva bilen och sedan avsluta med fälgarna och däcken. Genom att du avslutar med att tvätta däcken och fälgarna så riskerar du inte att smutsen från själva bilen åker ned på fälgarna igen. Om du vill ha ett skinande rent resultat så kan du använda bilschampo på fälgarna först för att få bort den mesta smutsen.

Efter att du har använd bilschampo på fälgarna så är det bara att spola av schampot och spraya på fälgrengörningen. Läs alltid på förpackningen innan du börjar använda fälgrengörningen så att du inte använder den på fel sätt och skadar dig själv, bilen eller naturen. Du kan som sagt använda dig av bilschampo både innan och efter du använder fälgrengörning. Det är helt upp till dig och hur skitiga dina fälgar och däck är.

 

Vanliga frågor om fälgrengöring

 

1. Behöver jag använda fälgrengörning?

Nej det behöver du inte göra men smutsen på fälgarna försvinner mycket mer effektivt om du använder det.

2. Finns det bara fälgrengöring i sprayflaska?

Nej du kan köpa en dunk med fälgrengöring och sedan fylla i det i en sprayflaska.

3. Kommer medlet att skada min bil och mina fälgar?

Nej, det finns medel som är syrafritt vilket innebär att det inte kommer att skada din bils delar.

4. Hur använder man en fälgrengörning?

Om du inte vet hur du ska använda fälgrengöring även fast du läst instruktionerna så kommer här en instruktion.

1. Börja med att se till så att fälgarna är riktigt torra (om du har en avfettning som ska användas på torra fälgar)

2. Spraya på fälgrengörningen och låt den verka. Vissa fälgrengöringar byter färg när den har verkat färdigt.

3. Använd dig av en svamp eller diskborste och gnugga om du inte får bort all smuts genom att bara spola av medlet.

4. Spola sedan av fälgarna med högt tryck så att all smuts åker av.

Om du har riktigt skitiga fälgar och vill få ett riktigt bra resultat s
å kan du använda dig av bilschampo och en svamp för att gnugga bort den sista smutsen innan du spolar av fälgarna igen.

Vårt test har genomförts av flertalet personer, genom att ställa produkternas specifikationer, innehåll och funktioner mot varandra. Målet är att ge en transparent bild om den bästa produkten. I vissa fall har vi även testat den fysiska produkterna om detta anses vara relevant.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.