Dieseltillsats bäst i test 2022 – Hitta bästa dieseltillsatsen här!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för abswheels.se, autoexperten.se, bythjul.com, dack-online.com, dackonline.se, mekonomen.se, skruvat.se, gummihuset.se, tirendo.se.
1. STP2. Speedtec3. ProMeister
STP Ultra 5 in 1 Diesel bästa dieseltillsatsenSpeed tec diesel

ProMeister Complete Diesel System Cleaner

Se priset här! Se priset här! Se priset här!

Har du en dieselbil, traktor eller annat fordon som du behöver köpa en dieseltillsats till men vet inte vilken som är bäst?

Då har du kommit helt rätt för i den här artikeln kommer du få läsa om de bästa dieseltillsatserna.

Genom att följa vår artikel så garanterar vi dig att du kommer hitta en dieseltillsats som du är mer än nöjd med. Du kommer få det bästa av det bästa utan att ens behöva anstränga dig och leta själv. Om du tycker att det låter bra så vill jag att du läser vidare för här nedanför kommer listan med produkter att komma.

Topp 6 bästa dieseltillsatsen 2022

1. STP Ultra 5 in 1 Diesel

STP Ultra 5 in 1 Diesel bästa dieseltillsatsen

Här har vi en dieseltillsats bäst i test som förbättrar dina kallstarter, minskar fordonets utsläpp, minskar rök vid start samt gör så ditt fordon drar mindre diesel, så den ger dig i princip en extra slant i fickan.

Men den har mycket mer fantastiska egenskaper som att den gör din motor mer miljövänlig, ökar den naturliga smörjningen för dieselpumpen och får helt enkelt ditt fordon att gå jämnare och bättre.

En flaska STP Ultra 5 in 1 Diesel innehåller 400 ml och räcker för upp till 60 liter diesel. Helt klart en av de bästa dieseltillsatserna.

Priset på denna fantastiska produkt är 349 kr och den finns att köpa på Mekonomen.

Se priset här!

2. Speed tec diesel

Speed tec diesel

Här har vi en dieseltillsats som är perfekt för dig som vill ha en maximerad effekt på din motor. Denna tillsats gör så att din motor går mycket jämnare och är lättare att starta. Med denna tillsats kommer du få en optimal körglädje och känna hur din bil går mycket piggare, vilket säkert fartdåren inom dig kommer att älska.

Speed tec diesel är en dieseltillsats som är bäst i test-testad och passar utmärkt för till exempel din racingbil. Speed tec diesel är i en 250 milliliters förpackning och räcker för upp till 70 liter diesel. Tillsatsen blandas direkt i tanken. Speed tec diesel kostar endast 129 kr och finns att köpa hos Autoexperten.

Se priset här!

3. ProMeister Complete Diesel System CleanerProMeister Complete Diesel System Cleaner

Här har vi en dieseltillsats som rengör hela bränslesystemet på ditt dieselfordon. Denna dieseltillsats rengör även injektorerna. Dieseltillsatsen förbättrar även motorns prestanda och smörjer dieselpumpen.

För bästa resultat av ProMeister Complete Diesel System Cleaner bör du använda den vid varje serviceintervall, det vill säga var 1500:e mil.

Vill du köpa denna fantastiska dieseltillsats så hittar du den på Mekonomen för endast 104 kr.

Se priset här!

4. Omega 903

Omega 903

Här har vi en dieseltillsats som är utvecklad för att skydda förbränningslinjen, vilket innebär att det blir en bättre fördelning av bränslet i förbränningen. Den smörjer motorn riktigt bra och ser till så att den håller sig ren och fin.

Omega 903 är förpackad i en 250 milliliters flaska som räcker för upp till 500 liter diesel. Denna tillsats får du för endast 261 kr och den finns att köpa på Mekonomen.

Se priset här!

5. STP Diesel Injector Cleaner

STP Diesel Injector Cleaner

Här har vi en lite billigare variant av dieseltillsats som bara kostar 95 kr på Mekonomen.

Den här tillsatsen är dunderbra om motorns bränslesystem behöver rengöras då den snabbt tar bort alla beläggningar och ger ett bra resultat. Efter att du har använt denna tillsats kommer du att märka att ditt dieselfordon går betydligt mycket bättre.

STP Diesel Injector Cleaner är förpackad i en 200 milliliters flaska.

Se priset här!

6. Red Line RL-2

Red Line RL-2

Här har vi en dieseltillsats som rengör systemet så fordonet återgår till sin normala bränsleförbrukning som den hade när den var ny. Ditt dieselfordon får även bättre prestanda och kommer att gå både tystare och jämnare.

Red Line RL-2 är förpackad i en 443 milliliters flaska som räcker för upp till 1100 liter diesel. Ja, du läste rätt – 1100 liter diesel! Denna tillsats får du dessutom för endast 265 kr hos Autoexperten.

Se priset här!

Varför bör jag välja dieseltillsats istället för 2-taktsolja?

  • För att dieseltillsatsen har en rengörande effekt av motorn, vilket 2-taktsoljan inte har. Så i längden kommer du inte få ett lika bra fordon av 2-taktsoljan som du får av dieseltillsättningen.
  • Oljan kan inte smörja dieselpumpen så väljer du att använda dieseltillsats istället för 2-taktsolja så håller dieselpumpen mycket längre.

Köpguide

Inför ditt dieseltillsatsköp ska du tänka på vad du vill ha för effekt av tillsatsen och vilket fordon du ska använda tillsatsen till. Sedan läsa noggrant om den tillsatsen du tänker köpa så du vet att den är det bästa för just dig samt har det bästa priset för dig.

Läs alltid instruktionerna som finns på förpackningen så du vet hur den ska blandas korrekt för bästa möjliga resultat.

Sammanfattning

Tänk på att det finns många olika tillsatser som är bra till olika saker. Så tänk igenom vad du vill uppnå med din dieseltillsats innan du väljer vilken du ska köpa en, så den uppfyller alla dina krav och önskemål för det bästa resultatet för ditt dieselfordon.

Det finns tillsatser som hjälper till att minska bränsleförbrukningen så det gynnar din ekonomi och det finns tillsatser som är bra för miljön, som får bilen att gå jämnare, som rengör motorn och mycket mer för riktigt bra och rimliga priser.

Men kom ihåg att läsa alla instruktioner och varningar innan du börjar använda din nyinköpta dieseltillsats så du använder den korrekt till din bil för bästa resultat. Det kan dessutom vara farligt för din och andras hälsa om du använder produkten på ett felaktigt sätt.

Obs! Kom ihåg att 2-taktsoljan inte smörjer dieselpumpen och inte har någon rengörande effekt som dieseltillsatsen har.

Vi vill önska dig ett stort lycka till med ditt framtida köp av dieseltillsats.

Vårt test har genomförts av flertalet personer, genom att ställa produkternas specifikationer, innehåll och funktioner mot varandra. Målet är att ge en transparent bild om den bästa produkten. I vissa fall har vi även testat den fysiska produkterna om detta anses vara relevant.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.