Bästa slaghack till ATV 2022 – En stor guide

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för abswheels.se, autoexperten.se, bythjul.com, dack-online.com, dackonline.se, mekonomen.se, skruvat.se, gummihuset.se, tirendo.se.

1. Slaghack ATV med lucka2. Slaghack ATV, frontmonterad3. Slaghack ATV med lucka och elstart
Slaghack ATV med lucka, 1,2 m bästa slaghack till atvSlaghack ATV, frontmonterad

Slaghack ATV med lucka och elstart, 1,5 m, 18 hk

Se priset här! Se priset här! Se priset här!

Har gräset växt för högt och behöver slås med hjälp av en slaghack? Det enda du behöver är en fyrhjuling och en bra slaghack för att gräset ska försvinna. Vi har valt att testa några olika slaghackar och kommit fram till några som är de absolut bästa på marknaden just nu.

Topp 3 bästa slaghack till ATV 2022

1. Slaghack ATV med lucka 1,2 m

Slaghack ATV med lucka, 1,2 m bästa slaghack till atv

Denna slaghack har en smidig hantering och en ökad hastighet. Den har en lucka baktill för att släppa ut gräset så att det inte blir för tjockt under kåpan. Eftersom denna slaghack har den funktionen kommer du att spara både bränsle och slitage som kan uppstå på remmarna. Den har släpmedar på sidorna för att det ska bli en jämn och stabil gång. Denna slaghack kommer att klara av tuffare terräng med rötter och tuvor. Du hittar denna slaghack för endast 16 900 kronor.

Se priset här!

2. Slaghack ATV frontmonterad

Slaghack ATV, frontmonterad

Denna frontmonterade slaghack är väldigt bra för dig som vill se var du klipper någonstans, till skillnad mot en bakmonterad där du inte kan se var du klipper. Eftersom du kan se exakt var du klipper minskar du risken för att köra på och förstöra föremål som ligger i vägen. Med denna slaghack kan du enkelt komma åt vid stolpar, staket och träd eftersom du kan placera slaghacken åt vänster eller höger. Denna slaghack passar perfekt för dig som vill börja arbeta direkt. Du hittar den för endast 16 900 kr.

Se priset här!

3. Slaghack ATV med lucka och elstart 1,5 m

Slaghack ATV med lucka och elstart, 1,5 m, 18 hk

Denna slaghack är en av de absolut bästa slaghack till atv. Den är perfekt för dig som har större ytor att klippa och den är utrustad med en 18 hk motor, vilket gör den väldigt effektiv vid tuffare terräng men också vid normal körning. Du kommer att kunna slå av väldigt stora ytor på ett mer effektivt sätt eftersom slaghacken har en klippbredd på hela 150 cm. Du startar den enkelt med elstart och dragsnöre. Du hittar den för endast 20 900 kronor.

Se priset här!

Köpguide för slaghack till atv

När du ska köpa en slaghack till din atv är det bra att fundera över var du vill använda den. En slaghack kostar en del pengar så det är bra om du köper en som är bra där du ska använda den. Det finns slaghackar med lite olika funktioner som kan vara bra för dig som vill klippa på ett större område. Om du vill klippa på större områden är det bra om du köper en slaghack med en stor klippbredd.

Vanliga frågor kring slaghack till atv

Summering

Vi har testat och plockat fram de absolut bästa slaghackarna som finns på marknaden just nu. Det finns slaghackar med olika funktioner som kan vara bra för dig som ska klippa stora åkrar eller för dig som vill se var du klipper. Priset för en slaghack ligger från 10 000 kronor och uppåt.

Vårt test har genomförts av flertalet personer, genom att ställa produkternas specifikationer, innehåll och funktioner mot varandra. Målet är att ge en transparent bild om den bästa produkten. I vissa fall har vi även testat den fysiska produkterna om detta anses vara relevant.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.